Vårt förhållande har blivit till det bättre

God dagens gott folk! Hoppas er dag har börjat på ett bra sätt och att resten av dagen blir riktigt bra. Med förhoppningen att göra er dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg om företaget Karins Hälsoforum. Det är företaget jag och min sambo har vänt oss till för parterapi i Älmhult.

Förhållandet med min sambo har inte alltid varit det bästa, men de stunder då det har varit bra har det verkligen varit jättebra. Vi båda älskar varandra och vi är villiga att göra allt för varandra. Det hände dock en sak för ett halvår sedan, som jag inte vill gå in på för mycket. Det gjorde att jag inte riktigt kunde lita på honom fullt ut, vi båda var dock villiga att jobba på det för att komma tillbaka till det vi var. Det har vi gjort genom att gå till Karins Hälsoforum för parterapi i Älmhult, vilket faktiskt har fungerat väldigt bra för oss. Det har varit ett sätt för oss att få ut allt vi tänker på för att tillsammans kunna komma till en lösning på hur vi ska lösa våra problem. Till en början trodde jag inte att det skulle fungera på ett långsiktigt plan men här sitter vi idag och är mer kära än någonsin. Tack vare den hjälpen vi fick av det här företaget har vi kunnat gå vidare från det som hände och istället blicka framåt. För alla er som har problem i ert förhållande, stora som små, men ändå ör villiga att jobba på det rekommenderar jag er om parterapi i Älmhult hos Karins Hälsoforum. Jag är beredd att tro att det kan hjälpa för er, minst lika bra som det fungerade för oss.