Slageryds Bil & Traktor AB

Ni som har följt mig nu ett tag här på bloggen har väl kanske redan koll på att jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som råkar falla mig in för stunden? Här idag så tänkte jag i varje fall göra just det, då jag känner för att försöka vara så behjälplig som möjligt för mina härliga läsare.

Det har nämligen varit rätt så många av er som har hört av er och uttryckt att ni är intresserade av att få en rekommendation kring vart man kan vända sig ifall man behöver hjälp med däck i Vetlanda med omnejd. Andra saker som ni har nämnt är även traktorservice och vulkning med mera och eftersom att jag råkar veta ett företag som erbjuder tjänster inom allt detta här i Vetlanda, så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och tipsa er alla som nu är intresserade om dem. De heter inget annat än Slageryds Bil & Traktor AB och jag tycker utan tvekan att det är hit som man ska vända sig när man behöver hjälp inom något av de ovanstående. Det har i varje fall jag valt att göra och har känt mig oerhört nöjd med deras tjänster och kompetens. I vilket fall som helst, så ska jag dock försöka att inte tjata på för länge i det här inlägget nu, då jag väl egentligen bara ville passa på att dela med mig av Slageryds Bil & Traktor AB. Däremot så kan jag ju passa på att lägga in en länk åt er så att ni kan klicka er vidare direkt till Slageryds Bil & Traktor AB och deras egna sida ifall ni känner för att läsa på lite mer!