En fantastisk salong

God morgon kära läsare, och välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt. Att hitta en bra salong i Göteborg med omnejd är ett ämne som ofta dyker upp i kommentarerna här på min blogg. Jag kan verkligen förstå detta, då även jag tidigare haft svårt att hitta en salong som faller mig i smaken. Salong Marie AB heter ett företag som jag kom i kontakt med för inte så länge sedan, då en nära vän till mig tipsade mig om att besöka dem. Jag blev så glad över detta tips, då jag som sagt letat länge efter ett företag som detta. Jag går nu till Salong Marie AB med några veckors mellanrum för att göra fransförlängning och jag blir alltid så otroligt nöjd. De anställda hos Salong Marie AB arbetar mycket och flitigt med kundservice och kundkontakt, vilket är någonting som jag värderar väldigt högt när det gäller företag, oavsett vilket arbetsområde det handlar om. Jag kunde direkt känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag och vi skrattade och pratade under behandlingen gång redan från början.

De visade sig även vara otroligt professionella och duktiga på sitt arbete, vilket självklart är det absolut viktigaste när det kommer till ett företag som detta. De arbetade efter mina önskemål och behov, och mina fransar blev därför precis som jag ville ha dem. Jag kommer definitivt fortsätta att besöka denna salong, och jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Göteborg med omnejd att göra detsamma. Ha nu en fortsatt bra onsdag, så hörs vi snart igen!